Home » Second Opinion

Second Opinion

Bij reguliere letselschadebureaus of letselschadekantoren werken geen letselschade advocaten. Vaak werken er zelfs niet eens juristen. Bij een rechtsbijstandsverzekeraar als de DAS, ARAG EN SRK wordt uw letselschade dossier wel behandeld door juristen, maar niet door in letselschade gespecialiseerde advocaten. Zowel letselschadebureaus, letselschadekantoren en rechtsbijstandsverzekeraars bezitten niet de deskundigheid van erkende letselschade advocaten. Hierdoor krijgt u niet de best mogelijke rechtsbijstand. Een deel van uw schade blijft hierdoor liggen. Ook liggen fouten op de loer. Heeft u twijfels over uw letselschadezaak? Laat dan een kosteloos een second opinion uitvoeren.

Een veel gehoorde klacht van klanten van letselschadebureaus en rechtsbijstandsverzekeraars is ook dat zaken heel lang duren en er steeds een andere belangenbehartiger op de letselschadezaak zit.

Deskundige letselschadespecialist als belangenbehartiger

Letselschadekompas is anders dan de gemiddelde letselschadebureaus. Bij ons werken namelijk alleen maar letselschade advocaten. Uw belangen wordt dus altijd door een deskundige letselschadespecialist behartigd. Letselschadekompas is onderdeel van Advocatenkantoor Brugman. Een bekend en gerenommeerd advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade.

Duurt de behandeling van uw letselschadedossier bij een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar erg lang? Laat de voortgang van uw dossier bij een letselschadekantoor te wensen over of twijfelt u over de deskundigheid van uw huidige belangenbehartiger? Neemt u dan eens contact op met een van onze letselschade advocaten. Wij voeren kosteloos een second opinion voor u uit. Wilt u naar aanleiding van de second opinion overstappen naar Letselschadekompas? Wij regelen alles voor u.

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement