Schadevergoeding

Alles over letselschade.

Aansprakelijk stellen

U bent aangereden in het verkeer, bent gewond geraakt op het werk of bent gebeten door een hond. Indien een ander hiervoor verantwoordelijk is, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Meer weten

Kosten door ongeval

Na een ongeval met letsel maakt u kosten, bijvoorbeeld medische kosten en reiskosten. Maar het kan ook zo zijn dat u hulp nodig hebt in het huishouden na het ongeval of u een tuinman nodig hebt omdat u het onderhoud van de tuin in niet meer kan doen.

Meer weten

Smartengeld

Na een ongeval kun gewond raken en schade lijden. Schade opgelopen door een ongeval in het verkeer of het werk noemen wij letselschade. Hieronder vallen allerlei gemaakte kosten, zoals medische kosten en kosten voor vervanging van taken in het huishouden.

Meer weten

Studievertraging

Er is je tijdens jouw studie een ongeval overkomen en als gevolg hiervan ben je gewond geraakt. Het is dan niet zo vreemd dat je minder tijd en energie hebt voor je opleiding of studie. En dat is balen, want je was net lekker bezig met het leren voor dat ene tentamen en zelfs examen! Je hebt pijn en geen concentratie.

Meer weten

Verlies aan arbeidsvermogen

Indien u als gevolg van een ongeval voor korte of langere termijn niet kunt werken, dan spreken wij van verlies aan verdienvermogen. U bent het vermogen om geld te verdienen immers kwijt. Verlies aan verdienvermogen is een van de belangrijkste schadeposten die onder de noemer ‘Letselschade’ valt.

Meer weten
Over Letselschadekompas Brugman

Letselschadekompas, onderdeel van Advocatenkantoor Brugman, is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade van slachtoffers van onder meer verkeersongevallen, medische fouten en bedrijfsongevallen.

Meer weten
Onze werkwijze

Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

Meer weten
Direct inzicht in de mogelijkheden van uw zaak

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden in uw zaak te bespreken. Wij kunnen u snel en adequaat inzicht geven in de mogelijkheden van uw zaak.

Meer weten