Home » Regres werkgevers

Regres werkgevers

Is een van uw medewerkers voor korte of langere termijn arbeidsongeschikt als gevolg van een ongeval waarvoor een derde verantwoordelijk is? Conform de Nederlandse wetgeving dient u het loon van deze zieke medewerker maximaal 2 jaar door te betalen. Daarnaast dient u op te komen voor de re-integratiekosten. Dit terwijl een derde het ongeval heeft veroorzaakt.

Is het ongeval buiten de schuld van uw medewerker om veroorzaakt? Dan kunt u als werkgever het door u doorbetaalde nettoloon en de door u gemaakte re-integratiekosten op (de verzekeraar van) de veroorzaker van het ongeval verhalen.

Verhalen van schade welke als gevolg van een arbeidsongeschikte medewerker is niet eenvoudig. Gelukkig heeft u op grond van de wet bij het verhalen van de schade recht op een kosteloze letselschade advocaat.

Hulp bij het verhalen van de schade

Letselschadekompas heeft jarenlange ervaring op het gebied van het verhalen van letselschade. Zowel voor het slachtoffer zelf als voor werkgevers van slachtoffers. Wij stellen de veroorzaker en/of diens verzekeraar voor de schade aansprakelijk. Wij verhalen al het door u doorbetaalde nettoloon en de gemaakte re-integratiekosten. En dit zonder dat u hiervoor kosten maakt! Heeft u medewerker ook schade? Geen zorgen, wij verhalen ook deze schade kosteloos op de aansprakelijke partij.

Bent u geïnteresseerd om eens kennis met ons te maken om te zien wat wij voor u als werkgever kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement