Home » Quickscan van uw letselschade

Quickscan van uw letselschade

De “Quickscan” van Letselschadekompas houdt in dat wij op basis van enkele door u aangeleverde gegevens kunnen bezien of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de door u geleden en nog te lijden letselschade.

Het enige wat u hoeft te doen is ons kort vertellen wat u is overkomen:

1. Watvoor ongeval of medisch fout is u overkomen?
Het is belangrijk dat wij weten wat voor ongeval u is overkomen. Zo kunnen wij bepalen wie u hiervoor aansprakelijk kunt stellen. Bij een verkeersongeval is dit naast de veroorzaker van het ongeval zelf, tevens de WAM- verzekeraar van deze persoon. Hierbij staat dan ook meestal de aansprakelijkheid vast. Bij een bedrijfsongeval is dit meestal de werkgever en bij het vallen over een losliggende stoeptegel de wegbeheerder, zoals de gemeente of de provincie.

2. Wanneer is u dit ongeval of medische fout overkomen?
De datum van het ongeval is van belang om te bepalen of de mogelijkheid tot het indienen van een schadeclaim nog niet is verjaard.

3. Welke gevolgen heeft dit ongeval of medische fout voor u (gehad)?

4. Welke schadeposten heeft u geleden?
Kennis over de geleden schadeposten is belangrijk om een inschatting te maken over de hoogte van de vergoeding waar u recht op heeft.

Nadat wij de bovenstaande informatie van u hebben ontvangen, krijgt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog een advies van ons over uw recht op een schadevergoeding. Geheel kosteloos!

Vul onderstaand formulier in en wij voeren een Quickscan voor u uit:

[contact-form-7 id=”269″ title=”Contactformulier 1″]

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement