Home » Over Letselschadekompas Brugman

Over Letselschadekompas Brugman

Friso Brugman

Letselschadekompas, onderdeel van Advocatenkantoor Brugman, is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade van slachtoffers van onder meer verkeersongevallen, medische fouten en bedrijfsongevallen. Daarnaast verhalen wij de schade welke u lijdt als gevolg van gebrekkige wegen- en zaken, gedragingen van dieren en door sport- en spelsituaties. Daarnaast houdt Letselschade Brugman zich bezig met het verhalen van overlijdensschade voor nabestaanden van slachtoffers van ongevallen en medische fouten.

Letselschadekompas is werkzaam door heel Nederland. Waar u als letselschade slachtoffer ook woont, u kunt altijd een beroep op de rechtshulp van Letselschadekompas doen. U hoeft ook niet naar ons kantoor te komen. Wij komen gewoon bij u thuis om te luisteren naar wat u is overkomen. Wij zorgen voor de rest. Uiteraard houden wij u wel op de hoogte van de stand van zaken van uw letselschadedossier.

Letselschadekompas gaat verder dan de meeste letselschadekantoren, rechtsbijstandsverzekeringen en andere advocaten. Wij helpen u namelijk ook bij andere juridische problemen welke met het u overkomen ongeval of de u overkomen medische fout samenhangen.

Uit letselschadeprocedures vloeien met regelmaat arbeidsrechtelijke problemen of discussies met uitkeringsinstanties als het UWV voort. Maar door de afbrokkelende verzorgingsstaat wordt het ook steeds moeilijker om thuiszorg of hulpmiddelen vergoed te krijgen via uw zorgverzekering of op grond van de door de gemeente uit te voeren Wet op de Maatschappelijke Ondersteuning. Advocatenkantoor Brugman, waar Letselschadekompas onderdeel van uitmaakt, heeft ook op deze rechtsgebieden de expertise in huis om u bij te staan. Kortom, de rechtsbijstand van Letselschadekompas gaat verder dan het verhalen van uw letselschade alleen!

Over mr. Friso Brugman, letselschade advocaat

Letselschadekompas is opgericht door mr. Friso Brugman. Hij is sinds 2009 als zelfstandig advocaat werkzaam in het letselschaderecht. Hij genoot zijn opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. In het laatste jaar van zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in het gezondheidsrecht. Met name in het medische aansprakelijkheids- en tuchtrecht.

Friso Brugman heeft grote affiniteit met het letselschaderecht omdat hij in 1997 zelf letselschadeslachtoffer is geworden. Hierdoor heeft hij ervaren dat de behandeling van letselschadedossiers erg moeizaam kan verlopen. Het komt regelmatig voor dat het slachtoffer niet tijdig en volledig de schadevergoeding krijgt waar hij recht op heeft. Zijn persoonlijke ervaring op het gebied van het letselschaderecht gecombineerd met zijn gespecialiseerde kennis op dit rechtsgebied maken dat Friso Brugman door veel slachtoffers wordt benaderd om hun belangen te behartigen bij het verhalen van letselschade.

Lid Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
Lid Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)
Friso Brugman is lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), een organisatie van artsen en advocaten welke een optimale belangenbehartiging voor slachtoffers van letselschade nastreeft.
Lid Vereniging voor Gezondheidsrecht
Als nevenfunctie is Friso Brugman tevens bestuurslid bij het Gezondheidscentrum Hoorn.
Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement