Home » Onze werkwijze

Onze werkwijze

Letselschadetraject

Letselschadekompas behandelt uw letselschadedossier met de grootst mogelijke zorg. Wij streven een volledige schadevergoeding na en gaan voortvarend te werk. Na een intakegesprek, welke indien gewenst niet op ons kantoor maar bij u thuis kan plaatsvinden en na het verzamelen van alle benodigde informatie, stellen wij een aansprakelijkstelling op en versturen deze naar de veroorzaker van uw letsel.

Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat. Ondertussen regelen wij vast een voorschot op de totale schade voor u zodat de reeds verschenen schade vergoed kan worden. Nadat wij met de wederpartij overeenstemming hebben bereikt over de hoogte van de schade, stellen wij een vaststellingsovereenkomst op welke door beide partijen ondertekend wordt. Na ondertekening zorgen wij ervoor dat uw schadevergoeding zo spoedig mogelijk door de wederpartij wordt uitbetaald.

Na de afhandeling van uw letselschadezaak hebben wij altijd nog een afsluitend gesprek met u waarin wij samen met u bekijken of er nog juridische problemen zijn waar wij bij kunnen helpen. Zo leveren ongevallen bijvoorbeeld nogal eens arbeidsongeschiktheid op hetgeen weer kan lijden tot arbeidsrechtelijke problemen of problemen met het UWV. Kortom, ook na het vergoeden van uw schade kunt u op juridisch gebied op ons blijven rekenen. Daarin verschillen wij van vele andere letselschadebehandelaars!

Schematisch ziet ons letselschdetraject er als volgt uit:

  1. Intakegesprek met een letselschade advocaat bij thuis (of op ons kantoor)
  2. Opvragen van alle relevante (medische) informatie
  3. Aansprakelijk stellen van de wederpartij
  4. Aanvraag voorschot vergoeding van de reeds geleden schade
  5. Totale schade vast stellen en opstellen schadestaat
  6. Onderhandeling wederpartij over de schadevergoeding
  7. Zorgdragen van een correcte afwikkeling van uw letselschade zaak
  8. Nagaan of er nog overige zaken zijn waarmee wij u van dienst kunnen zijn

Quickscan van uw letselschade

Heeft u schade als gevolg van een ongeval? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Door middel van het invullen en versturen van onze “Quickscan” weet u waar u recht op heeft. Op basis van enkele door u aangeleverde gegevens kunnen wij bezien of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de door u geleden en nog te lijden letselschade. Nadat wij de informatie van u hebben ontvangen, krijgt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog een advies van ons over uw recht op een schadevergoeding. Geheel kosteloos!

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement