Home » Ongevallen

Ongevallen

U bent het slachtoffer van een ongeval waarbij u gewond bent geraakt. Hierdoor lijdt u letsel schade. Een deskundige letselschade advocaat kan u helpen bij het verhalen van deze schade. Bij een ongeval komt er van alles op u af. U ben onder behandeling voor uw letsel, bent voor korte of langere tijd arbeidsongeschikt en u zit met medische kosten. Wie gaat deze schade betalen? Hoe zit het met mijn re-integratie? Het zijn allemaal vragen welke op u afkomen na een ongeval.

Verkeersongeval

De meeste ongevallen gebeuren nog altijd in het verkeer. Een erkende letselschade advocaat van Advocatenkantoor Brugman staat vaak slachtoffers van een verkeersongeval bij. Het ongeval kan het gevolg zijn van een aanrijding tussen twee auto’s, maar ook kan er een voetganger of fietser zijn aangereden door een auto. Dit verschil is van belang voor de aansprakelijkheid.

Bent u als voetganger op fietser aangereden, dan heeft u altijd recht op vergoeding van 50% van uw schade, ook als de auto niets aan het ongeval kan doen. Dit is slechts in uitzonderingsgevallen anders. In de regels is er echter sprake van een volledige schadevergoeding. Lees meer…

Bedrijfsongeval

Op werkgevers rust een zorgplicht. Overkomt u een bedrijfsongeval, dan dient uw werkgever uw schade bijna altijd te vergoeden. De werkgever moet er namelijk voor zorgen dat de werkplek voor haar werknemers veilig is en er voldoende toezicht is het werk. Dit maakt dat in de praktijk de werkgever haast in alle gevallen een volledige schadevergoeding moet betalen. Lees meer…

Overige ongevallen

Uiteraard hebben niet alleen slachtoffers van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen recht op een schadevergoeding. Medische fouten of een ongeval op school of tijdens sporten kunnen ook tot schade leiden. Zodra iemand aansprakelijk is en er sprake is van letsel, heeft een slachtoffer recht op een schadevergoeding.

Verjaring

Schadeclaims kunnen niet oneindig worden ingediend. Dit moet binnen een bepaalde periode gebeuren. Deze termijn is standaard 5 jaar, maar er zijn veel uitzonderingen. Vaak zijn deze uitzonderingen gunstig voor het slachtoffer. Toch is het van belang om zo spoedig mogelijk na een ongeval de hulp in te dienen van een deskundige letselschade advocaat.

Gratis Letselschade advocaat

Verhalen van schade bij een ongeval is specialistenwerk. Het is dan ook van belang om een erkende letselschade advocaat in de arm te nemen. Advocatenkantoor Brugman heeft deze advocaten. Onze advocaten hebben geruime ervaring op het gebied van letselschade. Onze letselschade advocaten werken ook nog eens kosteloos voor u. De kosten voor het verhalen van uw letselschade worden namelijk betaald door de aansprakelijke partij.

Contact
Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of heeft u anderszins letsel opgelopen? Neemt u dan eens contact met Advocatenkantoor Brugman op. Onze advocaten helpen u graag.

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement