Home » Man mishandeld met stalen pijp in Hoorn

Man mishandeld met stalen pijp in Hoorn

Hoorn, 12 september 2015  In Hoorn een 20-jarige man zwaargewond geraakt nadat hij met een stalen pijp meerdere malen op zijn hoofd werd geslagen. Het slachtoffer is na de brute mishandeling ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld, waarna hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident vond plaats rond half tien ’s avonds op de kruising van de Oostergouw met de Westerblokker. Het slachtoffer werd met zeer ernstig letsel gevonden door de politie nadat er enkele meldingen binnen waren gekomen over de mishandeling.

Het slachtoffer heeft nog geprobeerd te vluchten, maar is na ongeveer honderd meter alsnog in elkaar gezakt, meldt het Noordhollands Dagblad. Na de mishandeling heeft de dader de benen genomen. Getuigen hebben nog een achtervolging ingezet, maar de dader ontkwam.

Op het moment ligt het slachtoffer nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

 

Gewonde bij botsing tussen twee auto’s in Hoorn

Hoorn, 12 september 2015  Eveneens is er afgelopen zaterdag in Hoorn een persoon gewond geraakt bij een aanrijding op de Bobeldijkerweg in Hoorn.

Het ongeluk vond plaats rond 14:45 uur ter hoogte van de Parallelweg. Een automobilist welke vanaf de Parallelweg de Bobeldijkerweg op wilde rijden kreeg geen voorrang van de andere automobilist waardoor het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden.

In beide auto’s zaten meerdere mensen die door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel zijn nagekeken. Eén van de inzittenden is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Drie personen gewond geraakt na ongeval op A7

Oudendijk, 13 september 2015  In Oudendijk zijn drie personen gewond geraakt bij een aanrijding op de A7 ter hoogte van Oudendijk.

Het ongeval vond plaats rond 8:45 uur in de richting van Purmerend. Twee personenauto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Bij dit ongeval raakte er drie personen gewond die met nog onbekend letsel zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Hoorn en Alkmaar.

Door het ongeval was de A7 tussen Avenhorn en Purmerend-Noord enige tijd volledig afgesloten.

 

Fietser raakt gewond na botsing met auto in Zwaag

Zwaag, 13 september 2015  In Zwaag is zondagmiddag een fietser gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Oostergouw in Zwaag.

Het slachtoffer fietste rond half drie met zijn vrouw over de rotonde ter hoogte van de Blokmergouw. Een automobilist reed op dat moment ook over de rotonde en zag daarbij de fietser over het hoofd. Hierdoor kwam de automobilist met de fietser in botsing. Het slachtoffer kwam hard ten val waarbij hij gewond raakte.

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement