Home » Letselschade specialist Weesp

Letselschade specialist Weesp

Letselschade specialist Weesp | Heeft u in Weesp letselschade opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout? Of bent u gevallen over een stoeptegel of gat in de weg? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Dit is het geval als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval. Bijvoorbeeld als iemand u geen voorrang heeft gegeven of u een ongeval op het werk is overkomen.

Bij Letselschade Kompas Weesp helpen wij u graag uw letselschade te verhalen. Onze letselschade specialisten zorgen dat uw schade snel en volledig verhaald wordt op de aansprakelijke partij. En dit doen wij kosteloos voor u!

Uw letselschade specialist van Letselschade Kompas Weesp werkt in de hele omgeving van Weesp. Dus ook in o.a. Amsterdam, Amstelveen. Almere, Hilversum, Muiden, IJburg en Diemen kunt u rekenen op de expertise van Letselschade Kompas Weesp

Verhalen letselschade Weesp

Als u Weesp een ongeval is overkomen, dan is het belangrijk dat de aansprakelijke partij zo snel mogelijk aansprakelijk wordt gesteld. Uiteraard verzorgen wij dit voor u. Bijna iedereen in Nederland is verzekerd tegen aansprakelijkheid. Auto’s, scooters en motorvoertuigen zijn zelfs verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw schade wordt dan ook vergoed door de verzekeraar van de persoon die verantwoordelijk is voor uw letselschade in Weesp.

Alle door u geleden letselschade komt voor vergoeding in aanmerking. Dit kan inkomensschade zijn omdat u door het ongeval tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent. Maar ook medische kosten, reiskosten en kosten voor verzorging en verpleging komen voor vergoeding in aanmerking. Onze letselschade specialisten zorgen dat u in Weesp volledig schadeloos wordt gesteld.

 

Wat is van belang bij het verhalen van letselschade?

Het is belangrijk dat u getuigen heeft van het ongeval. Is de politie niet bij een aanrijding geweest? Schrijft u dan het kenteken van de auto op die u heeft aangereden en maak foto’s van de plaats van het ongeval. Zijn er getuigen? Vraag naar namen en adresgegevens. U moet namelijk bewijzen dat u een ongeval is overkomen door toedoen van een ander.

Ga zo snel mogelijk naar een arts. Is de ambulance niet ter plaats geweest? Gaat u dan nog dezelfde dag naar de huisarts en vertel waar u last van heeft. U dient namelijk ook te bewijzen dat u letselschade heeft opgelopen door het ongeval.

Contact

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag! Met kantoren in heel Noord- Holland zijn wij altijd dichtbij. Kunt u niet naar ons komen? Geen probleem. De letselschade specialist van Letselschade Kompas Weesp komt gewoon bij u thuis om te praten over de gevolgen van het ongeval.

Lees ook: Letselschade specialist Amsterdam – Letselschade specialist AmstelveenSmartengeldVerkeersongevalBedrijfsongeval
 

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement