Home » Letselschade Brugman in de media

Letselschade Brugman in de media

Advocatenkantoor Brugman, het kantoor waar Letselschadekompas onderdeel van uitmaakt, komt regelmatig in de media met letselschadezaken waar zij als gespecialiseerd advocatenkantoor bij betrokken is. Zo is Friso Brugman, advocaat van Advocatenkantoor Brugman en Letselschadekompas, betrokken bij de zaak tegen een orthopedisch chirurg uit het Waterlandziekenhuis in Purmerend. Tegen deze chirug is door veel van zijn patiënten een klacht ingediend omdat zij aan zijn behandeling letsel hebben overgehouden. Friso Brugman heeft in deze zeer omvangrijke zaak meer dan 40 patiënten bijgestaan bij het verhalen van hun letselschade en heeft in deze zaak ook als deskundige opgetreden in het bekende televisieprogramma “Tros Radar”. Het desbetreffende fragment uit deze uitzending vindt u op de site van Letselschade Brugman en Advocatenkantoor Brugman. Daarnaast is advocaat Friso Brugman in dit dossier onder andere te zien geweest in NOVA , de voorganger van Nieuwsuur. Ook op het internet treft u veel informatie aan over het dossier van de orthopedisch chirurg uit het Waterlandziekenhuis in Purmerend en wat Friso Brugman hierbij voor de patiënten van deze arts heeft betekend.

Advocatenkantoor Brugman heeft zich in 2012 het lot aangetrokken van tientallen vrouwen welke borstprothesen van het merk PIP droegen. Deze prothesen bleken gebrekkig te zijn waardoor ze vroegtijdig konden gaan lekken met alle gevolgen van dien. Advocaat Friso Brugman is in deze zaak veel in de media verschenen om uitleg te geven over de mogelijkheden voor vrouwen om hun schade op de verschillende betrokken partijen te verhalen. Zo is hij geïnterviewd voor het NOS journaal,  RTL nieuws en Hart voor Nederland van SBS6 en heeft hij in dit dossier onder andere in de Telegraaf gestaan. Daarnaast valt er veel over dit dossier en de rol die advocaat Friso Brugman hierbij gespeeld heeft te lezen op het internet.

Friso Brugman is advocaat geworden omdat hij zelf letselschade heeft geleden en hij als gevolg hiervan letselschadeslachtoffers wil bijstaan bij het verhalen van hun letselschade. Het spraakmakende BNN programma “Je zal het maar hebben” van presentator Patrick Lodiers heeft meerdere malen aandacht besteed aan Friso Brugman zijn leven en werk. Hierin is te zien dat Friso Brugman in 1997 nierpatient is geworden door een medische fout van zijn voormalige huisarts als gevolg waarvan hij zelf in aanraking is gekomen met het letselschaderecht. Verder vertelt Friso Brugman aan Patrick Lodiers over zijn ziekte maar met name over zijn werk als letselschadeadvocaat. De laatste uitzending van het televisieprogramma “Je zal het maar hebben” van omroep BNN is te zien op de site van Letselschade Brugman.

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement