Letselschade advocaat Hoorn

Letselschade? Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade!

Letselschade in Hoorn? Wij verhalen uw letselschade!

Een ongeval kom altijd onverwachts. Dan is het feit als er iemand in Hoorn is die het verhalen van uw schade uit handen neemt. Dat geeft u de tijd om te herstellen en te revalideren van het ongeval.

Als u gewond raakt bij een ongeval, bijvoorbeeld in het verkeer of op het werk, dan lijdt u schade. Deze schade noemen wij letselschade. De tegenpartij moet deze schade vergoeden. Dit is echter nog niet zo eenvoudig. Dan is het fijn als u hulp kunt krijgen van een letselschade specialist. Deze vindt u bij Letselschade Kompas in Hoorn!

Wilt u uw letselschade in Hoorn verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade na een verkeersongeval in Hoorn.

Indien u in Hoorn betrokken bent bij een verkeersongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding als een ander verantwoordelijk is voor uw ongeval. Bijvoorbeeld bij een achterop aanrijding of omdat een auto u aanrijdt op de fiets.

Veel voorkomend letsel bij een verkeersongeval betreft:

  • Whiplash klachten
  • Hersenletsel
  • Gebroken ledenmaten

Bent u aangereden en wilt u uw letselschade verhalen? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas Hoorn!  Bel 0800 278 4626

of stuur ons een bericht.

Letselschade Kompas Hoorn

Letselschade Kompas Hoorn is een letselschadebureau gevestigd in Hoorn. Bij ons werken alleen letselschade advocaten. Dit is voor u de garantie dat u wordt bijgestaan door ervaren en deskundige letselschade specialisten op het gebied van letselschade.

De letselschade specialisten van Letselschade Kompas in Hoorn helpen u graag. En dit doen wij volledig kosteloos voor u. De kosten van onze rechtsbijstand worden volledig verhaald op de aansprakelijke partij. Zo maakt u dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand!

Wilt u uw letselschade in Hoorn laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 0800 278 46 26 of stuur ons een bericht.

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Letselschade Kompas geheel vrijblijvend.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

Meld uw schade

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Professionele begeleiding

Laat uw zaak professioneel begeleiden door een specialist met kennis van zaken.

Waar heeft u hulp bij nodig?
Letselschade

Als u bij een ongeval gewond raakt, dan noemen wij de schade die u hierdoor lijdt letselschade. Deze schade valt uiteen in twee categorieën, te weten materiële en immateriële schade. Deze laatste categorie letselschade is beter bekend als smartengeld.

Schadevergoeding

Als u door de schuld van een ander letselschade oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Hierbij kunt u naast inkomensschade en medische kosten denken aan smartengeld.