Home » Letsel bij ongeval in Enschede

Letsel bij ongeval in Enschede

Enschede, woensdag, 22 juli 2015    Bij een ongeval op de Vlierstraat in de Overijsselse stad Enschede is vandaag een ongeval gebeurd waarbij een gewonde is gevallen. Deze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Toedracht

Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren blijft op dit moment nog enigszins gissen, maar feit is dat één van de bij het verkeersongeval betrokken auto’s op de weghelft van het andere motorrijtuig terecht is gekomen. De bestuurder van de auto welke op de verkeerde weghelft terecht is gekomen, zou iets in de auto hebben willen pakken en is hierbij uitgeweken naar de andere weghelft.

Slachtoffers

Bij het ongeval waren twee motorrijtuigen betrokken, een personenauto van het merk Fiat en een kleine vrachtwagen. Beiden voertuigen zijn ernstig beschadigd. Helaas is het niet bij materiële schade aan de auto en vrachtwagen gebleven. Meerdere inzittenden van beide voertuigen zijn gewond geraakt bij het ongeval op de Vlierstraat te Enschede. Bij een van de inzittenden was het letsel dusdanig dat dit slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht voor verdere behandeling. Was de aard en ernst van het letsel van het slachtoffer is, is op het moment van het schrijven van dit nieuwsbericht nog niet bekend.

Ongeval Valkenswaard

Niet alleen in Enschede, maar ook in Valkenswaard (provincie Noord- Brabant) vond een ernstig ongeval plaats. Hierbij overleed in de avond van 21 juli 2015 een bestuurder van een scootmobiel als gevolg van een aanrijding met een personenauto.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Venbergseweg en Luikerweg. Het ongeval gebeurde waarschijnlijk op het moment dat de bestuurder van de scootmobiel de weg over wilde steken. De bestuurder van de personenauto heeft hem hierbij waarschijnlijk te laat opgemerkt als gevolg waarvan de bestuurder van de scootmobiel in aanraking kwam met de auto.

Hulpverleners hebben nog getracht het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De inzittenden van de auto, een blauwe Audi, zijn bij het ongeval niet gewond geraakt maar zijn met de schrik vrijgekomen. De kruising van de Venbergseweg en de Luikerweg is enige tijd afgezet door de politie om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement