Home » Wat kost een letselschade advocaat?

Wat kost een letselschade advocaat?

Bij Letselschadekompas wordt uw dossier uitsluitend behandeld door een in letselschade gespecialiseerde advocaat. Een eerste adviesgesprek, desgewenst bij u thuis, is altijd kosteloos.

Kosten van de procedure

Slachtoffers hebben recht op vergoeding van materiƫle en immateriƫle schade (smartengeld) als de aansprakelijkheid vaststaat. Ook moeten de redelijke kosten van rechtsbijstand worden vergoed. Dat staat in het Burgerlijk Wetboek. Dat betekent dat onze kosten meestal volledig op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden. Als niet duidelijk is of iemand geheel of gedeeltelijk aansprakelijk is voor uw schade, krijgt u van ons duidelijk te horen welke kosten gemaakt moeten worden. Ook onderzoeken we of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Alleen als u een letselschade advocaat inschakelt hebt u recht op gefinancierde rechtsbijstand. Wanneer u een letselschade bureau inschakelt, heeft u dat niet. Wij helpen u als letselschade advocaat graag op weg met gefinancierde rechtsbijstand.

No-cure-no-pay

Per 1 januari 2014 is het letselschade advocaten toegestaan te werken op basis van een resultaatsafhankelijke beloning. Dit systeem, beter bekend als het no-cure-no-pay, betekent dat u uw letselschadeadvocaat alleen betaald als u uw zaak wint. Bij Letselschadekompas is het onder omstandigheden mogelijk uw belangen te laten behartigen op basis van no-cure-no-pay. Vraagt u gerust naar de voorwaarden.

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement