Gratis overname

Bij Letselschade Kompas staat een hoge kwaliteit van rechtsbijstand hoog ik het vaandel.

Onze letselschadespecialisten zijn dan ook allemaal lid van de Orde van Advocaten en de meeste ook van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Daarnaast hebben alle letselschade advocaten tussen de 5 en 40 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. Bij Letselschade Kompas weet u dus zeker dat u met een professionele en erkende partij te maken hebt.

Naast Letselschade Kompas zijn er ook veel andere letselschadebureaus die letselschade verhalen. De kwaliteit van de rechtsbijstand is echter niet altijd even hoog. Dit is een bekend probleem in de wereld van de letselschade. Er zijn veel “cowboys” die geen of weinig kennis hebben van letselschade. Zij willen uw letselschade snel regelen of zijn niet of slecht bereikbaar. Dit gaat ten koste van u en uw letselschadevergoeding die vaak lager is dan uw werkgelijke letselschade.

Rechtsbijstandsverzekeraars verhalen ook letselschade.

Ook hier is de kwaliteit van de rechtsbijstand niet altijd even hoog en duurt het vaak lang voordat uw letselschade verhaalt is. Dit is jammer en soms ook frustrerend. En dit is onnodig!

Herkend u zich in het voorgaande? Twijfelt u aan de kwaliteit van de rechtsbijstand van uw belangenbehartiger bij een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar? Neem dan eens contact met ons op. Bij Letselschade Kompas nemen wij uw letselschadedossier over van het letselschadebureau of van uw rechtsbijstandsverzekeraar. Dit kost u verder niks en wij regelen alles!

Na de overname van uw letselschadedossier stellen wij een plan van aanpak voor u op en bespreken wij bij u thuis of bij ons op kantoor hoe wij uw letselschadedossier gaan aanpakken. Wij zorgen ervoor dat u alsnog de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand ontvangt bij het verhalen van uw letselschade.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

Meld uw schade

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Het Letselschade Kompas team

Deskundig, ervaren en persoonlijk, dit is de beste omschrijving van het team van Letselschade Kompas. Gedreven advocaten die de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand bieden bij het verhalen van uw letselschade.

Meer weten
Onze werkwijze

Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

Meer weten
Landelijk werkend

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau. Dit betekent dus dat u overal in Nederland een beroep op onze letselschade advocaten kunt doen, waar u ook woont!

Meer weten