Home » Over mr. Friso Brugman

Over mr. Friso Brugman

Friso Brugman is sinds 2009 als zelfstandig advocaat werkzaam in het letselschaderecht. Hij genoot zijn opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam alwaar hij zich in het laatste jaar van zijn studie heeft gespecialiseerd in het gezondheidsrecht en dan met name in het medische aansprakelijkheids- en tuchtrecht. Friso Brugman heeft grote affiniteit met het letselschaderecht omdat hij in 1997 zelf letselschadeslachtoffer is geworden en hierdoor heeft ervaren dat de behandeling van letselschadedossiers erg moeizaam kan verlopen waardoor het slachtoffer niet tijdig en volledig de schadevergoeding krijgt waar hij recht op heeft. Zijn persoonlijke ervaring op het gebied van het letselschaderecht gecombineerd met zijn gespecialiseerde kennis op dit rechtsgebied maken dat Friso Brugman door veel slachtoffers wordt benaderd om hun belangen te behartigen bij het verhalen van letselschade.

Friso Brugman is lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), een organisatie van artsen en advocaten welke een optimale belangenbehartiging voor slachtoffers van letselschade nastreeft. Als nevenfunctie is Friso Brugman bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Nierpatienten alsmede bestuurslid van Nefrovisie, een organisatie welke zich bezighoudt met kwaliteitstoezicht in de nefrologie (nierziekten).

Lid Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Lid Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP)
Lid werkgroep Artsen Advocaten (WAA)
Lid Vereniging voor Gezondheidsrecht
Bestuurslid Nierpatiƫnten Vereniging Nederland (NVN)

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement