Home » Fietser geschept door auto

Fietser geschept door auto

Fietser geschept door auto

Wognum, 8 september 2016  Op de A.C. de Graafweg in Wognum is een fietser gewond geraakt toen deze werd geschept door een auto.

Een 25-jarige vrouw uit Spanbroek reed over de Tramweg en kruiste daar de A.C. de Graafweg. Zij zag, vermoedelijk door de laagstaande zon, niet dat er een fietser over het fietspad vanuit Wognum wilde oversteken en reed deze aan.

De fietser raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Man bekneld onder graafmachine, beide benen ter plekke geamputeerd.

Nieuw-Vennep, 8 september 2016 Op een akker langs de Rijnlanderweg in Nieuw-Vennep een man onder de bak van een graafmachine terechtgekomen.

Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Kennemerland zat de man zodanig bekneld dat zijn beide benen ter plekke moesten worden geamputeerd om zijn leven te redden. Het slachtoffer is vervolgens naar het VUMC gebracht voor verdere behandeling.

Het is onduidelijk hoe de man onder de graafmachine terecht is gekomen. Ook is niet bekend of het slachtoffer de bestuurder van de machine was of dat hij tijdens de werkzaamheden rond de wagen liep.

 

Twee gewonden door botsing tegen boom 

Hoofddorp, 8 september 2016  Een Canta (speciaal soort voertuig voor mindervaliden) is bij een ongeval tegen een boom gebotst op de Asserweg in Hoofddorp. Twee mensen raakten hierbij gewond.

Volgens een getuige zaten er drie personen in het voertuig: twee volwassene en een kind. Eén van de volwassenen en het kind zouden gewond zijn geraakt door het ongeval.

Volgens een bekende van het slachtoffer moest de bestuurder van het voertuig uitwijken voor een voorbijrazende scooterrijder. De auto kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De scooter is na het ongeval doorgereden zonder hulp te verlenen.

 

Vrouw (81) zwaargewond na aanrijding met lesauto op zebrapad

Velsen, 17 augustus 2016  Een 81-jarige vrouw is zwaargewond geraakt toen zij op een zebrapad in IJmuiden werd geschept door een lesauto.

Het ongeval gebeurde op de Minister van Houtenlaan ter hoogte van de Verloten van Themaatlaan. De vrouw liep met een rollator en is door de botsing op de voorruit van de lesauto beland. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Over de oorzaak is nog niets bekend, zo laat een politiewoordvoerder weten. Wel is duidelijk dat de auto werd bestuurd door een 33-jarige vrouw uit IJmuiden.

 

 

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement