Home » Drie personen gewond bij ongeval op N201 tussen Amstelhoek en Uithoorn

Drie personen gewond bij ongeval op N201 tussen Amstelhoek en Uithoorn

Amstelhoek, 8 maart 2015 Op de weg tussen de plaatsen Amstelhoek en Uithoorn zijn op 8 maart 2015 drie voertuigen bij een ernstig ongeval betrokken geraakt. Er waren meerdere gewonden welke voor hun letsel behandeld diende te worden. Een traumahelikopter en andere hulpdiensten waaronder de politie en de brandweer waren ter plaatsen om de slachtoffer op te vangen en zo nodig met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te kunnen vervoeren.

Het ongeval op de N201 vond plaats rond 23.00 uur. Als snel werd het duidelijk dat een van de bestuurders in haar auto bekneld was komen te zitten. De brandweer moest er hierbij aan te pas komen om haar uit de auto te bevrijden. De brandweer had een uur nodig om de bestuurster uit haar benarde positie te bevrijden. Pas nadat het de brandweer gelukt was de vrouw te bevrijden, kon zij naar het ziekenhuis worden gebracht om daar aan haar letsel te worden behandeld.

Naast nog onbekend letsel had de bestuurster ook onderkoelingsverschijnselen. Zij was namelijk als gevolg van het verkeersongeval met haar auto in de sloot beland. De brandweer diende dan ook eerst de auto te verslepen alvorens zij de vrouw uit haar auto konden halen.

Niet alleen de bestuurster van het motorvoertuig zelf, maar ook de passagier welke bij de bestuurster in de auto zat is voor de behandeling van haar letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Om welk letsel het gaat, is niet bekend. In totaal raakte bij het ongeval drie personen gewond.

De N201 tussen Amstelhoek en Uithoorn is als gevolg van het ongeval, waarbij overigens alleen auto’s betrokken waren, in totaal 5 uur lang afgesloten geweest voor het verkeer, van ’s avonds 23.00 uur tot ongeveer 04.00 uur de volgende ochtend.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Op dit moment zijn hier geen mededelingen door de politie over gedaan en is dus niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement