Contactinformatie

Contact met Letselschade Kompas

U komt immers naar ons toe omdat u een ongeval is overkomen en hier de schadelijke gevolgen van ondervindt. Het is voor u belangrijk dat u goed en persoonlijk geholpen wordt.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

Meld uw schade

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Over Letselschadekompas Brugman

Letselschadekompas, onderdeel van Advocatenkantoor Brugman, is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade van slachtoffers van onder meer verkeersongevallen, medische fouten en bedrijfsongevallen.

Meer weten
Onze werkwijze

Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

Meer weten
Direct inzicht in de mogelijkheden van uw zaak

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden in uw zaak te bespreken. Wij kunnen u snel en adequaat inzicht geven in de mogelijkheden van uw zaak.

Meer weten