Home » Bedrijfsongeval met letsel Wieringerwerf

Bedrijfsongeval met letsel Wieringerwerf

Woont of werkt u in Wieringerwerf en heeft u letsel opgelopen als gevolg van een bedrijfsongeval? Dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. Uw letselschade advocaat van letselschade Kompas Wieringerwerf verhaalt uw schade kosteloos. Onze letselschade advocaten werken in de regio Wieringerwerf en hebben ruime ervaring in het verhalen van schade als gevolg van een bedrijfsongeval.

Bent u het slachtoffer van een bedrijfsongeval met letsel en woont of werkt u in Wieringerwerf? Wij staan u graag bij. Wij nemen de volledige schade afhandeling voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op uw herstel van het bedrijfsongeval. Belt u voor een vrijblijvend intake gesprek bij u thuis in Wieringerwerf met 0800-2784626 of stuur ons een mail.

Schade bij bedrijfsongeval

Na een bedrijfsongeval komt er veel op u af. U bent tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt en bent onder behandeling van een of meer medische behandelaars. Er rijzen allerlei vragen:

– Wat gebeurt er als ik mijn werk niet meer (volledig) kan doen?
– Wie betaalt mijn medische kosten en reiskosten?
– Wie neemt mijn taken in het huishouden over?
– Moet ik nu mijn werkgever aansprakelijk stellen? Hoe doe ik dat?
– Hoe zit het met mijn re-integratie?

Deze vragen horen wij vaak na een bedrijfsongeval. Door jarenlange ervaring kan uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas Wieringerwerf al uw vragen beantwoorden.

Letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. Medische kosten, reiskosten en inkomensverlies zijn voorbeelden van materiële schade. Smartengeld is een vergoeding voor de geleden pijn en het verdriet dat u als gevolg van het ongeval lijdt.

bedrijfsongeval met letsel Wieringerwerf

Uw werkgever is in bijna alle gevallen aansprakelijkheid als u letsel aan het bedrijfsongeval heeft overgehouden. U hoeft op grond van de wet alleen te bewijzen dat u daadwerkelijk tijdens werktijd een ongeval is overkomen en dat u hierbij letsel heeft opgelopen. Dit staat in de wet.

De werkgever is verplicht er voor te zorgen dat de ruimte waarin u werkt en de machines die u gebruikt veilig zijn. Ook moet de werkgever aanwijzingen geven over hoe u veilig werkt. Tenslotte dient hij toezicht te houden op uw werkzaamheden. Voldoet hij niet aan één van deze voorwaarden, dan is hij aansprakelijk. In de praktijk blijkt dat een werkgever bijna altijd aansprakelijk is voor de schade die door het bedrijfsongeval is ontstaan.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw letselschade? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas Wieringerwerf.

Verzekering bedrijfsongeval

Bijna iedere werkgever is verzekerd tegen de gevolgen van een bedrijfsongeval. Uw werkgever zal na een bedrijfsongeval dan ook in de regel zijn verzekeraar inschakelen. Uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas Wieringerwerf regelt uw schade met deze verzekeraar.

Contact

Uw letselschade advocaat van ons kantoor is lid van de vereniging van letselschade advocaten (LSA) en de Nederlandse orde van Advocaten (NOVA). Uw letselschadedossier is bij Letselschade Kompas dan ook in goede handen. Wilt u uw schade verhalen? Neemt u dan contact op met Letselschade Kompas Wieringerwerf. Bel ons op 0800-2784626 of stuur een mail!

Letselschade Kompas is een initiatief van Advocatenkantoor Brugman, al bijna 10 jaar uw betrouwbare specialist in het verhalen van letselschade!

Doe de Quickscan

Bel mij terug

Laat u door ons terug bellen voor advies of antwoord op uw vragen over letselschade.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws van Letselschadekompas Brugman? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacyreglement